EKIPI

svg+xml;charset=utf

Beata Berry

Infermiere e shendetsisë,
Infermiere/përkujdesëse e diplomuar, Menaxhere

svg+xml;charset=utf

Aik Zegai

Bachelor i Shkencave (BSc),
Drejtor Menaxhues

svg+xml;charset=utf

Fewen Williams

Projekt Manager /
Anerkennung & Onboarding

svg+xml;charset=utf

Patricia Hewel

Projekt Manager /
Anerkennung & Onboarding

svg+xml;charset=utf

Margarita Lebiecka

Manager International Partnerships

svg+xml;charset=utf

Zhanylai Yrsalieva

Recruiting

svg+xml;charset=utf

Jacqueline Tonner

Marketing Manager

svg+xml;charset=utf

Catherine Ngoli

Diversitiy & Integrations Management

PSE REKRUITMED?

Ne e dimë sfidën që sjell një fillim i ri.
Ne jemi këtu për ju dhe do t’ju ndihmojmë në kërkimin tuaj të punës!

RecruitMed është e specializuar në rekrutimin dhe vendosjen ndërkombëtare të profesionistëve të kualifikuar të infermierisë. Ne nuk jemi një rekrutues klasik, sepse u ofrojmë aplikantëve një paketë të gjithanshme të përkujdesshme: Ne përputhim kandidatët, i kualifikojmë ata dhe organizojmë të gjitha proceset përkatëse. Dhe të gjitha nga një burim!

Ne i dimë sfidat që sjell një fillim i ri në gjermani.

Ne kemi njerëz nga vende të ndryshme të origjinës që punojnë së bashku! Falë përvojës sonë personale me migracionin, ne i njohim të dyja anët e procesit të integrimit dhe kështu mund të arrijmë rezultatet më të mira të mundshme në vendosjen dhe plotësimin e pozicioneve në planin afatgjatë. Kështu që ju keni sa më pak përpjekje të mundshme me rezultatin më të mirë të mundshëm.

svg+xml;charset=utf

PROCES I PËRSHTATSHËM

Ne do t’ju ndihmojmë në procesin e plotë të aplikimit. Në kohën më të shkurtër të mundshme do të gjejmë pozicionin ideal për ju, do të hartojmë një CV bindëse dhe do të organizojmë intervistat e para të punës. Kështu që ju mund të filloni kërkimin tuaj të punës në një mënyrë të qetë.

svg+xml;charset=utf

PUNËT E ZGJEDHURA TË VENDEVE TË LIRA

Ne punojmë ngushtë me institucionet kryesore të kujdesit shëndetësor në mbarë vendin dhe për këtë arsye njohim pozicionet më interesante përpara se ato të shpallen publikisht. Në këtë mënyrë ne do të gjejmë në kohën më të shkurtër të mundshme pozicionin që ju përshtatet juve vërtet.

svg+xml;charset=utf

SHËRBIM FALAS

Shërbimi ynë është absolutisht falas për tye.
Nuk ka rreziqe për tye.
Duke qenë se ne gjejmë gjithmonë bashkpunëtor të përshtatshëm për ju, ne financohemi direkt nga klientët tanë.

TANI TA BËJM NJË TAKIM
PËR KONSULTIM

svg+xml;charset=utf

KENI NJË PYETJE, APO DO TË NA THONI DIÇKA?

Ne gëzohemi për mesazhin tuaj.

Rezervoni një takim personal tani dhe mësoni më shumë rreth shërbimit tonë. Ose thjesht merrni telefonin. Mund të na kontaktoni nga e hëna në të premte nga ora 08:00 deri në orën 17:00 në +4922167058002.

Telefono taniSend an email