RecruitMed

Me mbi 2500 istitucione, ne kemi një rrjet të fortë punëdhënësish në të gjitha rajonet e Gjermanisë. Ne ju vendosim në institucione të njohura nga shteti, si klinika universitare, spitale dhe shtëpi të të moshuarve, në punësim të përhershëm drejtpërdrejt me punëdhënësin. Klientët tanë janë institucione mjekësore moderne në fusha të ndryshme të specializuara dhe mundësi të mira promovimi dhe zhvillimi. Ne dhe punëdhënësi i ri mbështesim në mënyrë aktive mbajtjen afatgjatë të punonjësve, njohjen profesionale si dhe integrimin dhe bashkimin e mundshëm familjar.

OUR SERVICE IS FREE OF CHARGE FOR YOU!

CAPTCHA image

Kjo na ndihmon të parandalojmë mesazhet e padëshiruara, faleminderit.

Unë jap pëlqimin tim, të revokueshëm në çdo kohë, për të marrë një ofertë për shërbime me email si dhe me telefon. Ju lutemi vini re politikën tonë të privatësisë.

RecruitMed GmbH & Co. KG

Neusser Straße 772
50737 Koeln
Germany

Përfaqësuar nga:

Aik Zegai & Beata Berry

Kontakti:

Telefoni: +49 221 67058002
Faksi: +49 221 67058003
E-Mail: info@recruitmed.de