ТИМОТ

svg+xml;charset=utf

Беата Бери

Медицинска сестра,
Дипломирана медицинска сестра
Главен управител

svg+xml;charset=utf

Аик Зегаи

Дипломиран инженер по природни науки,
Главен управител

svg+xml;charset=utf

Fewen Williams

Projekt Manager /
Anerkennung & Onboarding

svg+xml;charset=utf

Patricia Hewel

Projekt Manager /
Anerkennung & Onboarding

svg+xml;charset=utf

Margarita Lebiecka

Manager International Partnerships

svg+xml;charset=utf

Zhanylai Yrsalieva

Recruiting

svg+xml;charset=utf

Jacqueline Tonner

Marketing Manager

svg+xml;charset=utf

Catherine Ngoli

Diversitiy & Integrations Management

ЗОШТО RECRUITMED?

Го знаеме предизвикот што го носи новиот почеток.
Ние сме тука за тебе и ќе ти помогнеме во твоето барање работа!

RecruitMed е специјализиран за меѓународно регрутирање на квалификувани медицински сестри. Ние не сме класичен регрутер, бидејќи на апликантите им нудиме сеопфатен безгрижен пакет: ги спојуваме кандидатите, ги квалифицираме и ги организираме сите релевантни процеси. И тоа се од една рака!

Ги знаеме предизвиците што ги носи новиот почеток во Германија.

Кај нас работат луѓе од различни земји на потекло! Благодарение на нашето лично искуство со миграцијата, ги познаваме двете страни на процесот на интеграција и на тој начин можеме да постигнеме најдобри можни резултати во поставувањето и пополнувањето на позициите на долг рок. Така, имаш најмал можен напор со најдобар можен резултат.

svg+xml;charset=utf

ПОВОЛЕН ПРОЦЕС

Ние ќе Ти помогнеме во комплетниот процес на аплицирање. Во најкус можен рок ќе ја најдеме идеалната позиција за Тебе, ќе составиме убедливо CV и ќе ги договориме првите интервјуа за работа. Така може да започнеш со барање работа на опуштен начин.

svg+xml;charset=utf

ИЗБРАНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

Ние соработуваме со водечките здравствени установи во целата држава и затоа ги знаеме најинтересните позиции пред да бидат јавно објавени. На овој начин во најкус можен рок ќе ја најдеме позицијата која навистина ти одговара.

svg+xml;charset=utf

БЕСПЛАТНА УСЛУГА

Нашата услуга е апсолутно бесплатна за Тебе.
Нема ризици за Тебе.
Бидејќи секогаш наоѓаме соодветни вработени за нив, ние сме финансирани директно од нашите клиенти.

ТЕРМИН ЗА КОНСУЛТАЦИЈА
ЗАКАЖИ СЕГА

svg+xml;charset=utf

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ ИЛИ САКАТЕ ДА НИ КАЖЕТЕ НЕШТО?

Се радуваме на вашата порака.
Закажете личен термин сега и дознајте повеќе за нашата услуга. Или само подигнете го телефонот. Можете да нè контактирате од понеделник до петок помеѓу 08:00 и 17:00 на +4922167058002.

Јави се сегаИспрати е-маил