Skip to main content

Punë për përkujdesje për shëndetësi dhe të sëmurë  (M/F/Tj) për një shtëpi të moshuarve në Saarburg, Rheinland-Pfalz

Saarburg, Rheinland-Pfalz

2023-04-05

Punëdhënësi juaj i ri do t ju frymëzojë juve me!

 • 💶 Kompensimi para njohjes rreth 2,300 € bruto + shtesat, pas njohjes rreth 2,800 € bruto + shtesat - në varësi të përvojës profesionale
 • 📄 Kontratë pune të përhershme drejtpërdrejt me punëdhënësin tuaj të ri (klinika/institucioni i përkujdesit)
 • 💼 Organizimi falas i procesit të njohjes
 • 📃 Pension i financuar nga punëdhënësi
 • 📈 Mundësi të mira për avancim
 • 🧠 Mundësi për arsimim dhe trajnim të mëtejshëm
 • 🏠 Ofrohet Apartmani në dispozicion
 • 👨‍👩‍👧‍👦 Integrimi familjar

RecruitMed

Me mbi 2500 istitucione, ne kemi një rrjet të fortë punëdhënësish në të gjitha rajonet e Gjermanisë.

Ne ju vendosim në institucione të njohura nga shteti, si klinika universitare, spitale dhe shtëpi të të moshuarve, në punësim të përhershëm drejtpërdrejt me punëdhënësin. Klientët tanë janë institucione mjekësore moderne në fusha të ndryshme të specializuara dhe mundësi të mira promovimi dhe zhvillimi. Ne dhe punëdhënësi i ri mbështesim në mënyrë aktive mbajtjen afatgjatë të punonjësve, njohjen profesionale si dhe integrimin dhe bashkimin e mundshëm familjar.

 

SHËRBIMI JONË ËSHTË FALAS PËR JU!

 

Ne ju ofrojmë këtë juve:

 • Punën: Ne do të gjejmë punëdhënësin e duhur për ju!
 • Intervistën: Ne organizojmë dhe ju përgatisim për intervistën tuaj!
 • Kualifikim gjuhësor: Ne ju ofrojmë kurse falas të gjuhës (niveli i gjuhës A1 – B2)!
 • Njohje profesionale: Ne do t'ju shoqërojmë edhe gjatë njohjes tuaj!
 • Leje pune dhe viza: Ne kujdesemi për të gjitha lejet tuaja që ju nevojiten!
 • Udhëtimi dhe ambientimi në fillim: Ne rezervojmë fluturimin tuaj për ju dhe kujdesemi për akomodimin tuaj!
 • Hapat e parë në Gjermani: Ne ju mbështesim me të gjitha pyetjet dhe jemi pranë jush!

 

Detyrat tuaja:

 • Shërbim i Përkujdesje/infermieries tek pacientët
 • Trajtim, komunikimi dhe mbështetja e pacientëve
 • Përgatitja para dhe pas vizitave
 • Zbatimi i trajtimit të përkujdesit mjeksor sipas udhëzimeve të mjekut
 • Bashkëpunim ndërdisiplinor me të gjitha grupet profesionale
   

Këtë kemi nevojë ne nga ju:

 • Një arsimim/studim si përkujdesës/infermier-e i shendetësisë dhe të sëmurëve
 • Eksperienca e punes perben avantazh
 • Njohuri të gjuhës gjermane të paktën në nivelin B1
 • Mësimi i motivuar i gjermanishtes (qëllimi – certifikata e gjuhës B2)
 • Kënaqësi në aktivitete sfiduese dhe nivel të lartë përkushtimi
 • Ju dalloheni si një anëtar i përkushtuar i ekipit me ndjeshmëri dhe aftësi sociale
 • Ju keni një mënyrë pune të strukturuar, të përgjegjsisë tënde dhe të orientuar drejt zgjidhjes
 • Fleksibilitet, besueshmëri dhe aftësi për të punuar në një ekip

A TINGLLON MIRË?

Tani Apliko ti !

Kliko direkt nën mbi  buton :

Tanimë Apliko !